Holbækvejens - Foderhæk til Wrap

Foderhæk til Wrap - undgå spild af Wrap

Alle der fodrer med wrap på marken oplever stor irritation over stort spild af wrap og klumper af wrap som heste eller kreaturer ikke vil røre, fordi de har trådt på det eller kastet deres afføring på stedet. Vi laver den til firkantede baller eller rundballer. Der er dog kun billede af de firkantede.

Vi har også oplevet det og forsøgt mange forskellige ting for at minimere dette wrap spild. Vi eksperimenterede med forskellige former for foderhække til wrap for at hindre dette spild af wrap - inden vi fandt den rigtige løsning.

Vi opfandt en simpel og god løsning med en wrapkurv, der minimerede spildet af wrap væsentligt. Vi kunne tydeligt mærke, at vi brugte væsentlig mindre wrap.

Se billeder af Wrapkurven ovenfor. Der er ingen billede af de runde - men de passer på en af de største rundballer.

Wrapkurven er udformet lidt større end en wrapballe. Det betyder, at vi simpelthen placerer wrapkurven uden på wrapballen, når vi har taget plastic af wrapballen. Det betyder, at dyrene selv kan spise wrap ad libitum uden at træde i det, og når der ikke er mere wrap i kurven flyttes kurven til en ny wrapballe. Den vejer ikke mere end en person nemt kan flytte den uden problemer.

Man kan også vælge blot at lægge mindre mængder af wrap i Wrapkurven. Det betyder jo også, at dyrene ikke kan træde i wrappen.

Prisen på en foderhæk til WRAP eller HØ er kr. 1650,- + moms. Anvendelse af en af vores foderhække tjener sig hurtigt ind, da man bruger meget mindre wrap og wrap spild er stort set ophørt. Foderhækken kan også indgå i bytte med dexterkvæg eller wrap baller - da vi altid er interesseret i at få nyt blod i vores besætning.

Foderhækken til WRAP er udført i kraftigt jern, og er derfor meget holdbar. Den er 190 cm lang og 100 cm bred, mens højden andrager 70 eller 80 cm. 

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40160558 eller mail jo.je@mail.dk for yderligere information.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.03 | 17:00

hej jeg kan se i har dexer til salg jeg mangler en ko med en kvie kalv til og vi også kan malke gerne en rød håber at hører fra jer vh dennis gram.

...
13.03 | 17:22

Hej jeg har 4 STK 18" som jeg gener vil høre hvad det koster at få dem afbalanceret kan det blive på fredag 15/3 efter kl 13.30

...
26.02 | 17:30

Hej med jer
leder efter et sortsmedet søjle espalier fritstående til en klatrerose, uden krummelurer,
Højde 170 cm,diameter 50 - 55 cm.
Venligst Marianne

...
14.10 | 14:28

Hej Vi er på udkik efter en ko med kviekalv og med stamtavle til vores lille husmandssted i Hillerød og kan se i har nogle til salg til en fornuftig pris.
Det vi har brug for er en ko der er 3-4 år gammel og har et venligt sind og er til at trække med d

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE