Holbækvejens dextertyre

Dextertyren Poul Mads efter Holmevang Bryske

Poul Mads 116105-00047 f. 2016 er endnu ikke kåret, men med udgangspunkt i hans eksteriør og kødsætning forventes en høj kåring. Født hos Holbækvejens dexter Far Bryske Holmevang 60692-00738. Farfar U fra Holmevang . Herudover er der blod i Poul Mads fra den meget berømte tyr Qualen fra Bornholm. Af andet blod kan nævnet, at det er ekstra interessant, at Bryskes far en en meget højt præmieret og højt profileret tyr i England. Det betyder, at det er noget helt nyt til avlen i Dansk Dexter.

Poul Mads har vist en fantastisk tilvækst, som vi aldrig har set hos os tidligere. Poul Mads  er en fantastisk smuk, rar og en særdeles rolig tyr. Han har et særdeles fint eksteriør med en sikker og god afstamning. De der kender Holmevang Bryske, der er far til Poul Mads - kan nikke genkendende til et fantastisk temperament - som vi kan sige i sin helhed er videreført til Poul Mads og har været kendetegnende for ham siden han var lille kalv.

Vi venter os rigtig meget af Poul Mads, og håber han vil tilføre rigtig meget godt til dexter avlen.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.03 | 17:00

hej jeg kan se i har dexer til salg jeg mangler en ko med en kvie kalv til og vi også kan malke gerne en rød håber at hører fra jer vh dennis gram.

...
13.03 | 17:22

Hej jeg har 4 STK 18" som jeg gener vil høre hvad det koster at få dem afbalanceret kan det blive på fredag 15/3 efter kl 13.30

...
26.02 | 17:30

Hej med jer
leder efter et sortsmedet søjle espalier fritstående til en klatrerose, uden krummelurer,
Højde 170 cm,diameter 50 - 55 cm.
Venligst Marianne

...
14.10 | 14:28

Hej Vi er på udkik efter en ko med kviekalv og med stamtavle til vores lille husmandssted i Hillerød og kan se i har nogle til salg til en fornuftig pris.
Det vi har brug for er en ko der er 3-4 år gammel og har et venligt sind og er til at trække med d

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE