Salg af frilandskød og naturkød på Sjælland

Salg af frilandskød og naturkød fra dexterkvæg på Sjælland

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i omsorgsdyr, Naturkød eller Frilandskød eller du blot har spørgsmål til vores dyr som vi behandler med omsorg og kalder dem omsorgsdyr.

Vores dextere er Naturdyr og Frilandsdyr. Det går ude sommer og vinter på græsmarker med mulighed for også at kunne gå ind i tørvejr eller læ efter dyrenes eget ønske. Dyrene går sjældent ind - hvad enten der er 30 graders frost eller 30 graders varme.

Selv om det er omsorgsdyr bliver vi jo nød til at slagte flere af dem. Vi slagter frilands dextere - naturdyr og omsorgsdyr flere gange i løbet af året. Det kød vi ikke selv spiser sælger vi i 1/4 eller 1/2. Dyrene er parteret helt ud i detaljen. Alle kan selv deltage i parteringen og pakningen og dermed få kyndig vejledning, så der sker en optimal udnyttelse af alt kødet.

Prisen på dexter Naturkød og Frilandskød er i halve kr. 70 og i kvarte kr. 75.- pr. kg med moms. En halv vejer ca 90-100 kg. 

Vi sælger hakket oksekød med en fedt procent mellem 6-9 % - dog kun i mindste portioner af 10 kg. Ved Køb af 10 kg er prisen kr. 75.00 pr kg. inkl. moms. Ved køb af 25 kg hakket oksekød er prisen kr. 70.00 pr. kg med moms.

I starten havde vi vanskeligt ved at slagte og spise vores dextere. Vi har vænnet os til det, og har det fint med at spise kødet i dag - ud fra den betragtning og det perspektiv, at dyrene har haft det rigtig godt i hele deres levetid og haft optimale forhold - set fra dyrenes vinkel lige fra de var små. Det har altid kunne bevæge sig frit - ude som inde efter eget ønske. 

Det samme gør sig gældende i forhold til det foder vores dextere spiser. Vores frilands dextere får kun serveret naturfoder - det vil sige usprøjtet foder og intet kunstgødning på markerne, hvilket udelukkende skal ses ud fra et sundhedsmæssigt perspektiv - dels for vores dyr - men også for os, der spiser kødet. Et andet element er det forhold, at Naturdyr og frilandsdyr sjældent er syge, og fyldes derfor heller ikke med medicin. 

Vi transporterer selv vores dextere til slagteren i vores hestetrailer på samme måde som vi kører vores dyr på sommergræs. Vi vil ikke udsætte dyrene for en grim og kedelig oplevelse med transport på anden måde - end det de har prøvet før. De fortjener ikke at blive urolige eller stresset på den sidste køretur.

Vi kan kontaktes på mail jo.je@mail.dk eller telefon 40160558

John og Zenia Jensen, Holbækvej 250, 4100 Ringsted

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Linda kristensen | Svar 12.05.2018 15.47

Hej
Jeg vil gerne købe 10 kg hakket oksekød fra jeres dexterkvæg når i slagter til august. Er det muligt.?
Hilsen Linda

john 12.05.2018 20.13

Hej Linda. Det kan du godt. Send en mail til mig på jo.je@mail.dk med dit telefon nummer, så skriver elelr ringer jeg når det er tid. Måske lidt hurtigere. hyg

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.11 | 17:11


JEG SØGER EN POIIET TYR

...
26.03 | 17:00

hej jeg kan se i har dexer til salg jeg mangler en ko med en kvie kalv til og vi også kan malke gerne en rød håber at hører fra jer vh dennis gram.

...
13.03 | 17:22

Hej jeg har 4 STK 18" som jeg gener vil høre hvad det koster at få dem afbalanceret kan det blive på fredag 15/3 efter kl 13.30

...
26.02 | 17:30

Hej med jer
leder efter et sortsmedet søjle espalier fritstående til en klatrerose, uden krummelurer,
Højde 170 cm,diameter 50 - 55 cm.
Venligst Marianne

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE